Switcher Style

Boxed 1 Boxed 2Fullwidth

Skin
Background Pattern

 

Liiketoiminta uuteen lentoon responsiivisella verkkosivustolla

Hypermedia Oy toimittaa oikein mitoitetun laadukkaan web-ratkaisun. Sivuston viestinnälliset ja toiminnalliset tavoitteet määrittävät käytettävän teknologian, ei päinvastoin. Näin asiakkaamme saa parhaan mahdollisen lopputuloksen verkkosivujen hankintavaiheessa että verkkopalvelun koko elinkaaren ajalta.  

Keskustelemme mielellämme verkkosivujen suunnittelusta yrityksesi kanssa jo hankkeen alkumetreillä. Voit hyötyä myös näistä tiedoista:

“Balanced Web Project“ lähestymistapamme on tasapainoinen kokonaisuus. Toimittamamme verkkosivustot ovat visuaalisesti puhuttelevia, lukijaystävällisiä ja kaikissa päätelaitteissa älykkäästi toimivia. Responsiivisella suunnittelulla toteutetut web-sivut eivät vaadi erillissuunnittelua älypuhelimille ja tableteille. Sama sivusto näyttää hyvältä, oli lukijan laite sitten älypuhelin, tabletti, henkilökohtainen tietokone tai teräväpiirtotelevisio.

 

Web-sivuston ulkoasuratkaisu voi perustua valmiiseen mallipohjaan tai graafikkomme suunnittelee sen ns. tyhjältä pöydältä. Mallipohjien avulla pystymme pienellä muokkauksella tuottamaan korkeatasoisen verkkosivuston hyvinkin kustannustehokkaasti. Räätälöity mallipohja kiinnitetään sivuston toimintojen ja laajuuden kannalta optimaaliseen julkaisujärjestelmään.

Sen jälkeen tilaaja tai me siirrämme sovitettuun julkaisujärjestelmään sivustoon tarkoitetut tekstit, kuvat ja muut aineistot. Vielä koulutus ja testaus - voilà - verkkosivusto on valmis!

Käytämme asiakasprojekteissa verkkosivuston ilmeen luonnissa muun muassa www.templatemonster.com:n ja themeforest.net:n valikoimista löytyviä sivupohjia. Suunnittelutyössä hyödynnetään kaikissa toteutustavoissa koko suunnittelutiimimme käyttöliittymien toteuttamiseen liittyvää pitkää osaamista. Tiimissä on niin graafisen suunnittelun, viestinnän kuin ohjelmistotekniikan osaamista.

Asiakkaamme ei itse tarvitse huolehtia verkkosivujen sijoittamisesta jonnekin “luolaan”. Kun teemme ehdotuksen julkaisujärjestelmästä, teemme myös kiinteähintaisen tarjouksen sivuston web-hosting -palvelusta.
 
Riippumattomana e-business-ratkaisujen toimittajana olemme aina voineet vapaasti tarjota asiakkaillemme laadukkaimpia ja taloudellisesti houkuttelevimpia verkkosivujen ylläpitopalveluja. Verkkopalvelut toimitetaan läheltä sivuston käyttäjiä. Tämä kuten muukin huolellinen suunnittelu varmistaa, että sivut latautuvat nopeasti.
 
Verkkopalveluja hankimme asiakkaidemme tarpeisiin lähinnä Suomessa, Keski-Euroopassa ja Yhdysvalloissa toimivilta operaattoreilta. Verkkosivujen tekniikasta ja ylläpidosta asiakkaamme ei halutessaan tarvitse tietää juuri mitään. Me hoidamme projektissa kuin projektissa kaiken “vaikean” ja puhumme selkokielellä verkkosivuihin liittyvistä kysymyksistä. Olemme tehneet web-sivuja ja toteuttaneet verkkosivustojen ylläpitoratkaisuja vuodesta 1995 lähtien. Meillä on monella mittarilla pitkä kokemus web-projektien tuloksellisesta johtamisesta ja asiakaspalvelusta.
 
Jokaisen helposti ylläpidettävän verkkosivuston moottorina käytetään julkaisujärjestelmää (Content Management System eli CMS). Pystymme kattamaan kaikenkokoisten ja -näköisten verkkosivujen tekniikan tarpeet. Verkkosivuprojekteissa käytämme pääasiassa Drupaliin perustuvaa Invite-järjestelmäratkaisuamme. Tämän perustalle rakennamme korkeatasoisen web-sivuston tai verkkoportaalin.
 
Taulukon luvut, jotka viittaavat web-sivumääriin (tai navigointilinkkien määrään) ovat viitteellisiä. Pieni sivusto voi olla vaativa - ja päinvastoin. Esimerkiksi joissakin verkkopalveluissa ei tarvita erikseen otsikoituja sivuja kuin muutamia, mutta hakemistotoiminnot ovat vaativia tai sivuston keskeisenä osana on verkkokauppa. Näissä tapauksissa käytämme yleensä Drupal Commerce -verkkokauppaohjelmistoa ja Filemaker Pro -kehitystyökaluja.
 

Oikea julkaisujärjestelmä ja kehitysvälineet tarpeen mukaan

TarveJulkaistuja web-sivuja tai navigointilinkkejäJulkaisujärjestelmäHypermedia Oy:n palvelupaketti
Pieni yksinyrittäjän ja pienyrityksen sivusto1 - 30Wix, Weebly, Squarespace  
Pienehkö yritys- tai yhdistyssivusto1 - 200Wordpress 
Keskisuuri sivusto50 - 600DrupalInvite
Suuri web-sivusto tai portaali> 500Drupal, Drupal Commerce, Filemaker ProInvite, Invite Commerce, Invite PIM

 

Julkaisujärjestelmien eduista

Julkaisujärjestelmä tai sovelluskehys PerusominaisuuksiaHypermedia Oy:n vahvuudetLisätietoja
DrupalTehokas ja joustava työkalu vaativien verkkopalvelujen rakentamiseen, tehokas ratkaisu monen ylläpitäjän monikielisessä sivustossa, suomenkielinenPitkä kokemus vaativien sisällönhallintajärjestelmien toimituksista, tietokantaintegraatio tarvittaessa esim. SQL Serveriin, MySQL ja Filemaker -tietokantoihinwww.hypermedia.fi/web-portaalit
Invite, Invite CommerceHypermedia Oy:n Drupal-pohjaiset järjestelmäratkaisut vaativaan ja korkeatasoiseen verkkojulkaisemiseen ja sähköiseen liiketoimintaanSuomalaisiin tarpeisiin suunniteltu avaimet käteen -ratkaisu, johon saadaan kustannustehokkaasti kaikki vaativan tilaajan tarvitsemat verkkosivuston ominaisuudet 
Filemaker ProNopea kehitystyökalu vaativien verkkosovellusten tekoon ja yhdistämiseen esimerkiksi Drupal Commerce -verkkokauppaanPitkä ja laaja kokemus liiketoimintaprosesseja ja hallintoa tukevien järjestelmäratkaisujen kehittämisestäwww.filemaker.com
Invite PIMTuotetietojen helppoon julkaisemiseen verkkosivuilla ja muissa kanavissa. Ohjelmiston ytimessä Applen tytäryhtiön Filemaker Pro relaatiotietokanta.Yli 20 vuoden kokemus Filemaker Pro sovellusten kehittämisestä B2B-liiketoimintaprosessien hallintaan ja tueksi 

Soita meille: (02) 5298860

hypermedia@hypermedia.fi

innoyritys.blogspot.fi

Hypermedia Oy:n blogi antaa perspektiiviä liiketoiminnan kehittämiseen, muutoksen johtamiseen ja toiminnan algoritmiseen hallintaan