Switcher Style

Boxed 1 Boxed 2Fullwidth

Skin
Background Pattern

Drupal-pohjainen julkaisuratkaisu on suosittu web-portaaleissa

Huippuluokan verkkosivusto "avaimet käteen" -periaatteella

Autamme organisaatiotanne web-projektin kaikissa vaiheissa:

  • konseptisuunnittelu
  • tuote-, palvelu-, opetus- ja asiakastietojen hallinta
  • graafinen toteutus
  • web-sivujen julkaisujärjestelmän (CMS) käyttöönotto
  • jatkuva kehittäminen

Web-portaalitoimitukset rakentuvat Drupal-julkaisujärjestelmän perustalle rakentamaamme Invite-portaalikokonaisuuteen. Invite-portaalilla tehty web-sivusto on responsiivinen ja adaptiivinen - se siis toimii yhtä älykkäästi kaikilla päätelaitteilla: 

  • älypuhelin
  • tabletti
  • PC tai Mac
  • taulutelevisio

Invite-portaali on suunniteltu vaativaan verkkoviestintään isojen tietomäärien julkaisemiseen ja jatkuvasti päivitettävän web-sivuston ylläpitoon. Invite-portaalilla julkaistusta verkkopalvelusta sivujen lukija löytää hetkessä tarvitsemansa tiedot ja palvelut. Sivustoon liitettävä Google Sivustohaku löytää isosta aineistosta alle sekunnissa käyttäjän etsimät tiedot.

Avoimen lähdekoodin Drupal-julkaisujärjestelmä on käytössä lukemattomissa merkittävissä verkkosivustoissa Valkoisesta talosta Yleisradioon. Oppilaitoksista muun muassa Stanfordin yliopisto, MIT ja Harvard käyttävät Drupalia, kuten yli seitsemän miljoonaa muutakin verkkosivustoa.

 

Intranet ja extranet -sovellukset

Invite-portaali sopii hyvin intranet- ja extranet-käyttöön. Intranet-käytössä voidaan hyödyntää kaikkia Drupalin monipuolisia ominaisuuksia tietoturvallisesti yrityksen sisäisessä verkossa. Palvelinalustojen valikoima on laaja, samoin käytettävissä olevat tietokantaratkaisut.

Invite-asennus voidaan yleensä tehdä yrityksen olemassa olevaan palvelinympäristöön pienin muutoksin ja täysin asiakaskohtaisin intra- ja extranet-sovelluksin. Invite-portaalin tietokantana voidaan käyttää MySQL, MariaDB ja Microsoft SQL Server -ohjelmistoja.

 

Mari Meusel

- Kun sinulla on kysyttävää
tai haluat sitoutumuksetta
keskustella hankkeestanne. 
Ota yhteyttä!

(02) 529 8860
mari.meusel@hypermedia.fi

Soita meille: (02) 5298860

hypermedia@hypermedia.fi

innoyritys.blogspot.fi

Hypermedia Oy:n blogi antaa perspektiiviä liiketoiminnan kehittämiseen, muutoksen johtamiseen ja toiminnan algoritmiseen hallintaan