Switcher Style

Boxed 1 Boxed 2Fullwidth

Skin
Background Pattern

Hypermedia Oy:n Invite-portaalitoimitukset kuten muutkin web- ja pilvipohjaiset järjestelmät ovat kokonaistoimituksia, joissa tilaaja saa kaiken tarvitsemansa “avaimet käteen” -periaatteella. Olipa kyseessä verkkokauppa, asiakaspalvelusivusto tai mikä tahansa toimittamamme ohjelmistoratkaisu, tarjoamme sille myös tarkoituksenmukaisen hosting-ympäristön.

Yhteydet

Hypermedia Oy:n kumppaneina on johtavia kotimaisia ja ulkomaisia web-hosting -palveluita tarjoavia yrityksiä. Tämä mahdollistaa optimaalisen ja kustannustehokkaan web-hosting- ja pilviratkaisun, olipa asiakkaan tarve minkälainen tahansa. Web-hosting -tarjoajien palvelinkeskukset ovat lähellä kotimaista tai kansainvälistä Internet-runkoverkkoa.

Luotettavuus

Palveluntarjoajat ja Hypermedia Oy huolehtivat siitä, että järjestelmien käyttövarmuus ja tietoturva ovat erittäin korkealla tasolla. Datapalvelujemme toimittajat vastaavat web-palvelujen käytön ympärivuorokautisesta valvonnasta vuoden jokaisena päivänä. Ja me seuraamme palvelujemme toimittajia kellon ympäri.

Kokonaispalvelu

Tarjoamme web-hosting ja -pilvidatapalveluita ainoastaan toimittamiimme järjestelmäratkaisuihin sekä omille ohjelmisto- ja konsultointipalveluidemme asiakkaille.

Soita meille: (02) 5298860

hypermedia@hypermedia.fi

innoyritys.blogspot.fi

Hypermedia Oy:n blogi antaa perspektiiviä liiketoiminnan kehittämiseen, muutoksen johtamiseen ja toiminnan algoritmiseen hallintaan