Switcher Style

Boxed 1 Boxed 2Fullwidth

Skin
Background Pattern

Me teemme yhden asian erinomaisesti ja monta muuta asiaa vähintään hyvin. Yrityksesi tietää, mitkä toimittamasi tuotteet, ratkaisut ja palvelut saavat asiakkaasi iloiseksi. Me autamme kertomaan nämä menestystarinat kiinnostavasti, innostavasti ja uskottavasti eteenpäin. Näiden kertomusten laadinnan osaamme erinomaisesti.

Uskottava viestintä on helppoa, kun myymäsi ratkaisu on vähintäänkin hyvä asiakkaasi näkökulmasta. Tarvitaan vielä ratkaisusta kirjoittava toimittaja, joka pystyy laatimaan asiakkaasi haastattelun pohjalta tarinan palvelusi tai tuotteesi eduista vakuuttavasti. Hypermedia Oy:n osaamista on tarjota toimittajapalvelun lisäksi myös kaiken muun tarvittavan - kuten sen, että referenssitarinan kuvitus toimii ja tukee sanomaasi.

  • Sisällöntuotanto, lehtijutut ja lehdistötiedotteet ovat osaamisemme ytimessä
  • Meillä on taito kertoa yrityksesi menestystarinat kiinnostavasti
  • Julkaisemme tarinasi kunkin digitaalisen kanavan vaatimassa muodossa:
    • verkkosivuilla
    • sähköpostissa uutiskirjeenä ja kohdepostituksena asiakkaillesi
    • sosiaalisessa mediassa

Media muuttaa jatkuvasti muotoaan. Visuaalisuuden painoarvon kasvusta huolimatta laadukas kirjallinen kertomus, käytännössä lehtijuttu, on yrityksen viestinnässä yhä perusta tehokkaassa B2B-markkinoinnissa. Näiden laadukkaiden asiakaskertomusten ja referenssikuvausten, "casetarinoiden" laatiminen on viestintäpalveluidemme ydin.

Kun yrityksesi tarvitsee viestinnän ammattilaisen apua teknologian tai vaativien asiantuntijapalveluiden markkinaviestinnässä, olemme todennäköisesti hyvä vaihtoehto viestinnän yhteistyökumppaniksi. 

Tarjoamme teknologian markkinointiviestinnän palveluja reilulla 30 vuoden kokemuksella. Hypermedia Oy on elänyt sen perustamisesta vuonna 1989 lähtien keskellä yhteiskunnallisia ja teknologisia mullistuksia: Internet, älypuhelimet, tekoäly, molekyylibiologia, robotiikka... Epäilemättä tulemme näkemään vieläkin nopeampaa ja rajumpaa teknologian kehitystä tulevina vuosina. Olemme sanomantuottajina valmiina tähän muutokseen. Teollinen vallankumous on siirtymässä sen neljänteen aaltoon, jossa tarvitaan yhä terävämpää, laadukkaampaa ja nopeampia vastauksia nopeisiin markkinaviestinnän muutoksiin. 

Kolmenkymmenen vuoden viestintäkokemus antaa meille osaamista erottaa muutoksen merkittävät tekijät markkinoiden pintavaahdosta ja turhasta kohinasta. Pystymme kertomaan yrityksesi ratkaisuista ytimekkäästi ja tavalla, jolla tavoitat kohderyhmäsi.

 

Soita meille: (02) 5298860

hypermedia@hypermedia.fi

innoyritys.blogspot.fi

Hypermedia Oy:n blogi antaa perspektiiviä liiketoiminnan kehittämiseen, muutoksen johtamiseen ja toiminnan algoritmiseen hallintaan