Switcher Style

Boxed 1 Boxed 2Fullwidth

Skin
Background Pattern

 

Julkaistavan tuotetiedon hallintaan verkkosivuilla ja muissa kanavissa kuten painotuotteissa on tullut uusi teollisuudelle ja tekniselle tukkukaupalle suunniteltu järjestelmäratkaisu. Hypermedia Oy:n Invite Product Information Management -ratkaisu (Invite PIM) liittyy saumattomasti Drupal Commerce -verkkokauppatoteutukseen, mutta se voidaan liittää myös useinpiin muihin käytössä oleviin verkkokauppasovelluksiin. 

Invite PIM -järjestelmässä rikastetaan tuoterekisteristä tuotuja tuotetietoja. Tuoterekisteri, josta tietoja siirretään, voi sijaita toiminnanohjausjärjestelmässä (ERP) tai se voi koostua vaikkapa joukosta Excel-tiedostoja. 

Tuotetiedot julkaistaan Invite PIM-järjestelmän avulla monikanavaisesti verkkokaupassa tai verkkosivuilla olevassa sähköisessä tuoteluettelossa. Tuotetietoja kuvineen ja lisätietoineen voidaan verkkosivujen lisäksi siirtää painettavan tai paperille tulostettavan tyylikkään tuoteluettelon muotoon.

Invite PIM -sovelluksesta tiedot voidaan siirtää Hypermedia Oy:n Select Print sovellukseen, jolla luetteloaineisto taitetaan automaattisesti Adobe Indesign -ohjelmassa. Ratkaisu säästää työaikaa radikaalisti ja vähentää painovirheiden mahdollisuutta olennaisesti. Automaattitaitossa luettelo syntyy minuuteissa tunteja vaativan käsityön sijaan.

Invite PIM on suomenkielinen ohjelmistoratkaisu. Se on saatavilla myös englanninkielisenä versiona. Invite-sovellusten ja verkkokaupan ylläpidon tuettuja kieliä ovat suomi, ruotsi, englanti ja saksa. 

Invite PIM muodostaa markkinoinnissa ja myynnissä käytettävän tuotetiedon hallinnan "keskusvaraston" ja pääristeysaseman, josta samoja tuotetietoja on helppo päivittää ja julkaista ilman moninkertaista työtä kaikissa kanavissa:

 Invite PIM -järjestelmän tietovaraston ytimessä on Apple Inc:n tytäryhtiön Filemaker Pro relaatiotietokanta.

Julkaistavan tuotetiedon hallinta - Product Information Management

Soita meille: (02) 5298860

hypermedia@hypermedia.fi

innoyritys.blogspot.fi

Hypermedia Oy:n blogi antaa perspektiiviä liiketoiminnan kehittämiseen, muutoksen johtamiseen ja toiminnan algoritmiseen hallintaan