Switcher Style

Boxed 1 Boxed 2Fullwidth

Skin
Background Pattern

Esimerkkejä automaattitaittoratkaisuistamme:

FinNuclear: Heikki Laiho Oy: Porin kansalaisopisto:

Tuote- ja palveluluetteloiden taitto vie yleensä paljon aikaa ja käsityönä tehtävässä taitossa virhemahdollisuudet saattavat nousta isoiksi.

Hypermedia Oy:n kehittämällä tekniikalla luetteloaineistoista tehdään valmis taitto Adobe Indesign-pohjaan automaattisesti. Jopa satoja sivuja sisältävä tuoteluettelo saadaan taitettua XML-tekniikan avulla tyylikkääksi julkaisuksi minuuteissa tunteja tai jopa päiviä vievän työn sijaan. Mikä parasta, taittoasiakirjaa on helppo muokata ja hioa vielä automaattitaiton jälkeen, sillä syntyvä asiakirja on aito Indesign-taitto. 

Hypermedia Oy:n julkaisusovelluksella (database publishing) julkaiset korkeatasoisesti tuotetietoja halutessasi myös verkkosivuillasi. Olemme monikanavaisen tuotejulkaisemisen asiantuntija. 

Meiltä saat tuote- ja palvelunluettelon taiton ohjelmistona sekä myös palveluna. Julkaisutekniikkamme ja pitkä kokemuksemme tekee meistä melkoisen kilpailukykyisen taittopalveluissa. Pyydä tarjous!

Soita meille: (02) 5298860

hypermedia@hypermedia.fi

innoyritys.blogspot.fi

Hypermedia Oy:n blogi antaa perspektiiviä liiketoiminnan kehittämiseen, muutoksen johtamiseen ja toiminnan algoritmiseen hallintaan