Switcher Style

Boxed 1 Boxed 2Fullwidth

Skin
Background Pattern

Verkkosivuilla näkyvä tuoteluettelo, hinnasto tai koulutusopas pitää edelleen usein saada myös tulostettua tai painettua paperille -  tai se pitää saada tallennettua ainakin edustavan näköiseksi PDF-tiedostoksi. 

Hypermedia Oy:n tietokantasovelluksella (database publishing) julkaiset korkeatasoisesti tuotetietoja verkkosivuillasi.

Select Print -ratkaisulla samasta web-sivustosta, josta verkkosivujesi lukijat löytävät tuotteesi, saadaan Select Print -järjestelmällä tuotettua nopeasti painotuote tai tyylikäs PDF-muotoinen tiedosto. Lopputuote voi olla vaikka painettu tai digitaalisesti tulostettu luettelo, kirjanen tai vihkonen.

Tekniikan avulla myös luettelon osasta tai jopa yksittäisestä tuotetiedosta saadaan tuotettua automaattitaitettu tyylikäs tulostesivu muutamassa sekunnissa. Web-sivulta tulostettavat tuote- tai palvelutiedot voidaan esittää graafisesti paremmin muotoiltuna, kuin mihin tavanomainen verkkosivun tulostustekniikka pystyy. 

Automaattitaitetun tiedoston muokkausta on helppo jatkaa tarvittaessa manuaalisesti Adobe Indesign -taitto-ohjelmalla. 

Select Print -ratkaisumme sopii esimerkiksi seuraavien painotuotteiden automaattitaittoon:

  • tuoteluettelo
  • palveluluettelo
  • koulutusopas
  • kuvasto
  • matrikkeli
  • hinnasto

Select Print -ratkaisussa luettelon ulkoasu ja mitoitus voivat olla lähes mitä tahansa. Kun tilaat meiltä Select Print -ratkaisun, niin suunnittelemme joko nykyiseen luettelon ulkoasuun automaattitaittoratkaisun tai haluttaessa luomme sille ensin uuden tyylikkään ja kiinnostavan graafisen ilmeen. 

Perinteiseen mainostoimistossa tapahtuvaan taittotyöhön verrattuna Select Print -ratkaisussa säästöt saadaan silloin, kun valtaosa painotuotteen sisällöstä on luettelomuotoista aineistoa, jota ylläpidetään tietokannassa. Olemme tietokantajulkaisemisen (database publishing) alueen asiantuntija. Ratkaisumme perustuvat osaamiseen, jossa yhdistämme vaativan tietokantaohjelmoinnin ja Adobe Indesign taitto-ohjelman XML -rajapinnan hallinnan.  

Select Print tatkaisun avulla tuotetietoihin perustuvan markkinointimateriaalin tuotanto pystytään automatisoimaan hyvin pitkälle. Näin saavutetaan suuria säästöjä taittokustannuksissa, vähennetään virheitä ja lyhennetään oleellisesti aikaa, joka tuoteluettelon julkaisemiseen vaaditaan. 

 

Luettelotuotantoa edullisesti, laadukkaasti ja nopeasti: Select Overnight

Mikäli yritys haluaa edullisen ja huippunopean luettelotulostuksen ilman mitään omia uusia ohjelmistoratkaisuja, sen kannattaa keskustella kanssamme Select Overnight -palvelusopimuksesta. Select Overnight -palvelussa yritys saa painetut luettelot avaimet käteen -periaatteella suoraan haluamaansa osoitteeseen.

Me huolehdimme kaikesta: ulkoasu, sisältö, taittotyön ja kuvituksen vaatima tekniikka, painotyö, kuljetukset. Select Print -tekniikalla luettelotuotantoon tulee radikaali hintaetu, jonka annamme asiakkaallemme. Ota yhteyttä ja pyydä esittely!

Soita meille: (02) 5298860

hypermedia@hypermedia.fi

innoyritys.blogspot.fi

Hypermedia Oy:n blogi antaa perspektiiviä liiketoiminnan kehittämiseen, muutoksen johtamiseen ja toiminnan algoritmiseen hallintaan