Switcher Style

Boxed 1 Boxed 2Fullwidth

Skin
Background Pattern


Yleistä

Satakunnan maakuntaportaali www.satakunta.fi uudistui toukokuussa 2016. Portaali esittelee maakuntaa ja sen laajaa tarjontaa satakuntalaisille, matkailijoille, potentiaalisille asukkaille, opiskelijoille ja yrittäjille. Sivuston ulkoasun ja sisällön suunnittelusta ja vastasi Satakuntaliitto ja Luova toimisto Pilke. Portaalin teknisestä toteutuksesta vastasi Hypermedia Oy. 

Satakunta.fi -sivusto elää ajassa ja toimii vuorovaikutuksessa sosiaalisen median kanssa. Sivusto on monikielinen. Sivut on julkaistu usealla eri kielellä, muun muassa saksaksi, ranskaksi ja kiinaksi. Satakuntaliitto valitsi portaalin julkaisemiseen Hypermedia Oy:n Invite-portaaliratkaisun. Drupal-sisällönhallintajärjestelmään perustavana Invite antaa maakuntaliiton viestinnän ammattilaisille monipuoliset välineet jatkuvasti sisällöllisesti kehittää laajaa maakuntaportaalia. 

Merkittävä osa sivustoa on Satakunnan palveluopas, www.koesatakunta.fi, joka sisältää yli 1300 matkailuun, vapaa-aikaan ja asumiseen liittyvää palvelua maakunnasta. 

Hypermedia Oy päivitti uuden maakuntaportaalin toteutuksen myötä myös Satakuntaliiton oman verkkosivuston avoimen lähdekoodin Invite-portaalitekniikkaan. Näin modernit julkaisutyövälineet ovat samat molemmissa sivustoissa. 

Kun samat ihmiset työskentelevät molempien kanssa, on sivustojen ylläpito näin helpompaa. Drupal-tekniikkaan perustuvana Invite-ympäristö uusiutuu jatkuvasti. Ylläpitäjät voivat luottaa siihen, että heillä on käytössään moderni julkaisuratkaisu myös tulevaisuudessa. 

www.satakunta.fiwww.koesatakunta.fi ja www.satakuntaliitto.fi

 

Kiinnostavimpia kohtia

  • Invite-portaali perustuen Drupal-julkaisujärjestelmään
  • Sivusto mukautuu kaiken kokoisille näytöille älykkäästi
  • Sivustotekniikka perustuu uusimpaan web-teknologiaan, sivusto on sekä adaptiivinen että responsiivinen
  • Sosiaalisen median kuten Facebookin kytkentä sivuille
  • Monikielinen
  • Iso määrä erikoistoimintoja perustuen Drupal-moduuleihin
  • Huippunopea Google sivustohaku
  • Drupal web-hosting

 

Siirry sivustolle

Satakunta-portaali on avain Satakuntaan. Satakuntaliitto valitsi verkkopalvelun julkaisemiseen Hypermedia Oy:n Invite-portaaliratkaisun ja responsiivisen verkkosivutekniikan, joka toimii kaikissa moderneissa laitteissa älypuhelimista teräväpiirtotelevisioihin. Drupal-sisällönhallintajärjestelmään perustavana Invite tarjoaa monipuoliset välineet kehittää ja ylläpitää monikielistä maakuntaportaalia.  

www.satakunta.fi

www.koesatakunta.fi

www.satakuntaliitto.fi


Takaisin referensseihin

Soita meille: (02) 5298860

hypermedia@hypermedia.fi

innoyritys.blogspot.fi

Hypermedia Oy:n blogi antaa perspektiiviä liiketoiminnan kehittämiseen, muutoksen johtamiseen ja toiminnan algoritmiseen hallintaan