Switcher Style

Boxed 1 Boxed 2Fullwidth

Skin
Background Pattern


Yleistä

Porin yliopistokeskus on neljän yliopiston verkostomaisesti toimiva monitieteinen tiede- ja taideyhteisö. Yliopistokeskukseen kuuluvat Aalto-yliopisto, Tampereen teknillinen yliopisto, Tampereen yliopisto ja Turun yliopisto.

Yliopistokeskus on pitkään käyttänyt Hypermedia Oy:n kehittämiä julkaisuratkaisuja. Nykyinen sivusto perustuu Drupal-pohjaiseen Invite-portaaliratkaisuun.

Verkkosivustoon on toteutettu muun muassa uutisten ja tapahtumien julkaisuun tiedotemoduuli sekä erikoistoiminnallisuuksia sisältävät lomakkeet. 

Web-lomakkeiden jo ennestään monipuolisia ominaisuuksia on laajennettu lomakkeella lähetettyjen tietojen automaattisella julkaisulla (Rekry-ilmoitukset). Vaativaa lomaketekniikkaa edustaa myös ristiinopiskeluhakemusten web-pohjainen käsittely eri yliopistojen kesken.

www.ucpori.fi

 

Yksi julkaisujärjestelmä, kaksi merkittävää korkeimman koulutuksen verkkosivustoa

Satakunta on vahva koulutusmaakunta, jonka korkeakoulut tarjoavat monipuolisia koulutusmahdollisuuksia. Diakonia-ammattikorkeakoulu, Porin yliopistokeskus, Satakunnan ammattikorkeakoulu ja Turun yliopiston opettajankoulutuslaitoksen Rauman yksikkö muodostavat Satakunnan korkeakoululaitoksen.

Jotta opiskelupaikkaa pohtivat, että osaajia etsivät yritykset löytäisivät korkeakoulujen tarjonnan, päätettiin viestinnän tarpeisiin suunnitella yhteisportaali www.satakorkea.fi. Tilaajan kanssa yhteistyössä Hypermedia Oy loi portaalille tietoarkkitehtuurin ja kiinnitti julkaisuratkaisun aiemmin Porin yliopistokeskukselle toimittamaansa julkaisujärjestelmään.

 

Kiinnostavimpia kohtia

  • Portaalin sisällöllinen suunnittelu tapahtui korkeakoulujen yhteistyönä
  • Yhdellä julkaisujärjestelmällä hallitaan kaksi isoa verkkopalvelua: www.ucpori.fi ja www.satakorkea.fi
  • Hajautettu verkkosivujen päivitysmahdollisuus
  • Ylläpitäjät vaikuttavat dynaamisesti sivujen visuaaliseen ilmeeseen kuten etusivuun ja pääkuviin helpolla päivitystoiminnolla

 

www.satakorkea.fi

Siirry sivustolle

Porin yliopistokeskus on neljän yliopiston muodostama, verkostomaisesti toimiva monitieteinen tiede- ja taideyhteisö. Yliopistokeskuksessa toimivat Aalto-yliopisto, Tampereen teknillinen yliopisto, Tampereen yliopisto ja Turun yliopisto.

Porin yliopistokeskus on pitkään hyödyntänyt Hypermedia Oy:n julkaisujärjestelmiä. Nykyiseen Drupal-pohjaiseen Hypermedia Oy:n toimittamaan Invite-portaaliin on liitetty lukuisia viestintää tehostavia erikoistoimintoja kuten tiedotteiden julkaisu- ja hallintasovellus.

www.ucpori.fi


Takaisin referensseihin

Soita meille: (02) 5298860

hypermedia@hypermedia.fi

innoyritys.blogspot.fi

Hypermedia Oy:n blogi antaa perspektiiviä liiketoiminnan kehittämiseen, muutoksen johtamiseen ja toiminnan algoritmiseen hallintaan