Switcher Style

Boxed 1 Boxed 2Fullwidth

Skin
Background Pattern


Heikki Laiho Oy - tuoteinformaatio aina ajantasalla webissä ja luetteloissa

Johtava kotimainen vesijohtovarusteiden valmistaja Heikki Laiho on viime vuosina noussut myös merkittävimpien Pohjoismaisten vesijohtovarustevalmistajien joukkoon. Yrityksen kasvava kotimainen ja eurooppalainen liiketoiminta asettaa haasteita digitaaliselle markkinoinnille. Yrityksen verkkosivustosta www.hela.fi on tullut keskeinen väline ajankohtaisen tuoteinformaation välittämisessä. Heikki Laiho Oy on jo pitkään luottanut Hypermedia Oy:n asiantuntemukseen ja yksilölliseen kokonaispalveluun verkkoviestinnän kehittämisessä. 

 

Lähtökohta

Heikki Laiho Oy halusi uudistaa verkkopalvelunsa ilmeen. Samalla yritys halusi tehdä vesijohtovarusteiden tuotetietojen julkaisemisesta entistä tehokkaampaa eri kanavissa: PC:n näytöllä, älypuhelimessa ja paperitulosteena.

 

Toimenpiteet

Hypermedia Oy uudisti yhdessä kumppaninsa Vida Design Oy:n kanssa Heikki Laihon Oy:n verkkosivuston ilmeen. Tuotetietojen julkaisu- ja hallinta-alusta toteutettiin Drupal Commerce -pohjaisena ratkaisuna.

Hela.fi -sivustosta tehtiin niin sanottu responsiivinen web-sivusto, joka näyttää hyvältä kaiken kokoisissa näytöissä älypuhelimista HDTV-ruutuihin. Järjestelmästä saa tulostettua korkealuokkaisen painomateriaalin, joka on aina ajantasalla. Tuotetietojen haku tehtiin huippunopeaksi upottamalla Googlen sivustohaku osaksi järjestelmää.  

Paperitulosteita ja painotuotetarpeita varten järjestelmään asennettiin Hypermedia Oy:n PIM-ratkaisu. Ratkaisulla tuotetietojen ja -luettelon ulkoasun taitto tapahtuu automaattisesti samasta aineistosta, mistä web-sivujen tuotetiedotkin muodostetaan. 

 

Tulos

Heikki Laiho Oy pystyy uudella verkkopalvelulla tehostamaan jälleenmyyjiensä palvelua merkittävästi. Tuotetiedot löytyvät selkeästä verkkopalvelusta aina nopeasti ja ajantasaisina. Kaikki tuotetietoihin liittyvä laatu- ja asennusdokumentaatio on helposti tulostettavissa ja päivitettävissä.

 

Heikki Laiho Oy on johtavia vesijohtovarusteiden valmistajia Pohjoismaissa. Yrityksen päämääränä on toimia alan edelläkävijänä Suomessa ja HELA tuotemerkillä valmistetut tuotteet edustavatkin alansa huippua. 

 

 

 

Siirry sivustolle

Heikki Laiho Oy:n verkkopalvelu edustaa Hypermedia Oy:n eBusiness-ratkaisujen kärkeä. Verkkopalvelu on tarkoitettu yritysasiakkaille ja se perustuu Invite-portaalitekniikkaan. Tuotetiedot saadaan Hypermedia Oy:n PIM (Product Information Management) ratkaisussa julkaistua monikanavaisesti sekä verkossa että painotuotteina. Myös sekä tarjoukset että tarjouspyynnöt pystytään muodostamaan vaivattomasti samoista tuotetiedoista.

www.hela.fi


Takaisin referensseihin

Soita meille: (02) 5298860

hypermedia@hypermedia.fi

innoyritys.blogspot.fi

Hypermedia Oy:n blogi antaa perspektiiviä liiketoiminnan kehittämiseen, muutoksen johtamiseen ja toiminnan algoritmiseen hallintaan