Switcher Style

Boxed 1 Boxed 2Fullwidth

Skin
Background Pattern

Google-sivustohaun (Google Site Search) avulla saat sivustoosi omaa sivustoasi ja sen kävijöitä palvelevan Google-hakutoiminnon. Näin sivustollesi tulevat kävijät löytävät tietoja sivustosi web-sivuilta salamannopeasti ja helposti.

Google-sivustohaku perustuu samaan huippuluokan hakuosaamiseen, jolla Googlen markkinaosuus maailman hakupalveluissa on noussut yli 80 prosenttiin. 

Google-sivustohaku on Googlen isännöimä hakuratkaisu, jonka avulla:

  • lisäät kävijöiden tyytyväisyyttä ja uskollisuutta
  • esittelet osuvimmat tuotteet
  • parannat sivuston tuloksia ja myyntiä
  • pienennät tukikuluja web-sivuillasi tehostamalla online-itsepalvelua.

 

Google-hakutoiminnon saat helposti käyttöön ottamalla yhteyden Hypermedia Oy:n myyntiin. Asennamme hakutoiminnon nykyisille sivuillesi nopealla toimitusajalla (jopa alle viikossa!) - ja erittäin houkuttelevalla hinnalla. Voit itse päättää pitkälle mihin sivuille ja paikkaan hakuikkuna asennetaan sivuillasi ja miten hakutulokset näytetään.

Kokeile Google-haun toimintaa omilla sivuillasi Googlen palvelussa:

http://www.google.com/enterprise/search/products/gss.html

Hakutulokset saat näkyviin omilla web-sivuillasi ilman mainoksia siten, että kävijät pysyvät sivustollasi. Lisäksi hakutulossivulla voidaan käyttää yrityksesi logoa ja yleisvärejä Googlen logon sijaan. Voimme myös liittää hakukoneeseen tarvittaessa lisäpalveluja kuten lisätietoja tai omia mainoksiasi sisältäviä linkkejä valittujen hakukyselyjen tulosten yläpuolelle.

Hakukoneella tehtyjä kyselyjä seuraat tarkkaan Google Analyticsin avulla, jonka kytkemme seuraamaan sisäistä hakupalveluasi sen käyttöönoton yhteydessä. Google Analyticsin avulla näet, mitä hakusanoja sivustosi sisällä on käytetty ja millä sivuilla kävijä on turvautunut hakukoneen käyttöön. Perinteisesti Analytics kertoo monipuolisesti kävijöistäsi ja sen, millä hakusanoilla kävijät ovat julkisia hakumoottoreita käyttäen löytäneet sivustosi.

Oman hakukoneen käyttöönotto on helppoa. Jätä yhteydenottopyyntö Hypermedia Oy:n Google-asiantuntijalle tai soita meille numeroon (02) 529 8860.

Soita meille: (02) 5298860

hypermedia@hypermedia.fi

innoyritys.blogspot.fi

Hypermedia Oy:n blogi antaa perspektiiviä liiketoiminnan kehittämiseen, muutoksen johtamiseen ja toiminnan algoritmiseen hallintaan