Switcher Style

Boxed 1 Boxed 2Fullwidth

Skin
Background Pattern


"The FinNuclear Directory presents the nuclear competence of Finnish companies so it can serve international nuclear stakeholders by identifying potential Finnish partners for nuclear projects. The directory is produced by the FinNuclear Association in collaboration with the Finnish Nuclear Suppliers’ Group.” - Matti Andersson, Vice Chairman of the Board, FinNuclear Association 

 

Web-hakemisto directory.finnuclear.fi

FinNuclear web-hakemisto ja yritysluettelo palvelee suomalaisen ydinteknologiaosaamisen vientiä. Palvelun tekee ainutlaatuiseksi sen web-printti-integraatio. Sen avulla luettelon julkaisija pystyy luomaan tyylikkään valmiiksi taitetun yritysluettelon samasta web-aineistosta muutamassa minuutissa. 

FinNuclear-hakemisto sisältää markkinointia ja tiedottamista palvelevan julkisen web-liittymän. Tietoa voi hakea vapaasanahaulla, mutta myös usean eri ominaisuuden perusteella.

Yritysten perustietojen lisäksi FinNuclear-hakemistossa on hyötytietoa luettelossa olevien yritysten ydinteknologiaan liittyvästä teknologia- ja palvelukyvystä. Englanninkielisen julkisen käyttöliittymän lisäksi ylläpitäjällä on oma web-liittymänsä palveluun ja laajennetut ominaisuudet yritystietojen yksityiskohtaisempaa hallintaa varten eri tarkoituksiin. Ylläpitäjä voi siirtää yritystietoja toisiin järjestelmiin esimerkiksi Excel-muodossa.

Relaatiotietokantapohjainen hakujärjestelmä on yhdistetty Hypermedia Oy:n toimittamaan sisällönhallintajärjestelmään (CMS), mikä tekee sekä hakemiston että sitä tukevien web-sivujen ylläpidosta joustavaa ja helppoa. 

 

Painetun luettelon automaattitaitto minuuteissa

Yrityshakemistoon liittyy XML-pohjainen tiedonsiirto- ja automaattitaittoratkaisu Select Print, jonka Hypermedia Oy on kehittänyt. Ylläpitäjän tallentaessa halutut yritystiedot tai koko hakemistoaineiston XML-muotoon ja pudottaessa sen Adobe Indesign-taittopohjaan, ylläpitäjä pystyy luomaan taitetun aineiston kirjapaino- ja muuta tulostusta varten muutamassa minuutissa - kun siihen aiemmin meni useita päiviä. 

Select Print -ohjelmisto tallentaa Indesigniin tuotavaan XML-koodiin kaikki tarvittavat komennot. Koodin perusteella taitto-ohjelma tekee automaattisesti uusia sivuja ja asemoi kaikki tekstit ja kuvat oikeille paikoilleen täsmälleen halutussa muodossa. Myös monitasoinen ja graafisesti näyttävä sisällysluettelo tuotetaan muutamassa sekunnissa. 

 

 

Siirry sivustolle

FinNuclear web-hakemisto ja yritysluettelo palvelee suomalaisen ydinteknologiaosaamisen vientiä. Palvelun tekee ainutlaatuiseksi sen web-printti-integraatio. Sen avulla luettelon julkaisija pystyy luomaan tyylikkään valmiiksi taitetun yritysluettelon samasta web-aineistosta muutamassa minuutissa.

directory.finnuclear.fi


Takaisin referensseihin

Soita meille: (02) 5298860

hypermedia@hypermedia.fi

innoyritys.blogspot.fi

Hypermedia Oy:n blogi antaa perspektiiviä liiketoiminnan kehittämiseen, muutoksen johtamiseen ja toiminnan algoritmiseen hallintaan