Uncategorized
Drupal-pohjaiset järjestelmätoimitukset

Drupal-pohjaiset järjestelmätoimitukset

Perinteiset toimitusjärjestelmät, kuten Joomla, WordPress, Drupal ja muut, kokevat palvelinkatkoksia. Seisonta-ajat lisääntyvät, kun käyttäjät käyvät verkossa joka päivä useammin ja lataavat verkkosivuston nopeammin. Tietojen häviämisen ja järjestelmävikojen estämiseksi on tärkeää, että sinulla on luotettava infrastruktuuri, joka käsittelee suuria määriä liikennettä.

Tässä luvussa kerrotaan Drupalin eduista ja haitoista. Se koskettaa erilaisia projekteja, jotka käyttävät Drupalia sisällönhallintajärjestelmänä.

“Päätimme käyttää Drupalia järjestelmäkehitykseen ja käyttöönottoon. Pystyimme kehittämään ja ottamaan käyttöön suuren järjestelmän erittäin nopeasti, ilman paljon ennakkosuunnittelua. Alusta on loistava ohjelmistoprojektin edellyttämien töiden suorittamiseen, kuten sovellusten asennus ja konfigurointi minimaalisella kehitystyöllä; se tarjoaa myös perustan uusien sovellusten rakentamiselle, joita useat ryhmät kehittävät.”

Järjestelmä on jotain, joka mahdollistaa käyttäjän tai yrityksen toiminnan. Ja järjestelmän toimituksen käsite auttaa toimittamaan mitä tahansa web-sovelluksista, verkkokauppaportaaleista, sähköposteista jne. Kyse on siitä, kuinka helppoa tämän järjestelmän käyttäminen on – onko se verkkoportaali, verkkokauppaportaali, sähköpostialusta tai mikä tahansa.

Yksi suosituimmista CMS-järjestelmistä on Drupal. Se on sisällönhallintajärjestelmä (CMS), joka on ollut käytössä vuodesta 2002 ja tarjoaa miljoonien käyttäjien yhteisön. Niin monet ammattilaiset haluavat käyttää Drupalia työnkuluissaan. Mutta koska se on monimutkainen käyttöympäristö, aloittelijoille voi olla melko hankalaa selvittää, kuinka aloittaa sen käyttö. On kolme pääaluetta, joilla ihmiset usein kamppailevat:

1) Sisällön luominen – kuinka luoda sisältöä Drupalissa?

2) Sivuston ylläpito – miten sivustoja hallitaan?

3) Verkkosivuston ylläpito – mitä tehdä, kun sivuston toimivuudessa tai turvallisuudessa on ongelmia?

Tämä artikkeli auttaa sinua oppimaan lisää jokaisesta niistä ja esittelee myös joitain yleisiä skenaarioita, joita voit kohdata työskennellessäsi Drupalin kanssa. Kun olet ratkaissut nämä haasteet, keskustelemme eri tavoista, joilla voit toteuttaa nämä ratkaisut omaan työnkulkuusi.

Drupalille rakennettu kokonaisratkaisu on tehokkain tapa luoda verkkosivusto. Järjestelmä on suunniteltu erittäin nopeaksi ja jatkuvaksi, ja siinä on paljon joustavuutta mukauttamisessa.

Siinä on paljon ominaisuuksia, kuten verkkosivujen hallinta, mukautettavat moduulit, dynaaminen sisällöntuotanto, täysin CMS-tyyppinen asennus, yleinen yhteensopivuus useimpien ohjelmistojärjestelmien kanssa (PHP/MySQL/MySQL:n kaltaiset kielet), haettava ja haettava tietokannan hallintajärjestelmä (SSD), helppo järjestelmänvalvojan sivuston luominen ja hallinta, joustavat sisällönmuokkaustyökalut – XML/XHTML-editori ja sivunrakennuseditori.

Drupal on avoimen lähdekoodin sisällönhallintaalusta, jota monet yritykset käyttävät puitteena sisällön tallentamiseen ja toimittamiseen.

Drupal on ohjelmistokehitysalusta, jota voidaan käyttää paitsi verkkosivustojen myös mukautettujen moduulien ja verkkosovellusten hallintaan. Ainoana avoimen lähdekoodin yrityksen sisällönhallintajärjestelmänä se on luonut joitakin Internetin suosituimmista sivustoista.

Tässä osiossa käsittelemme Drupalin ydinkomponentteja, niiden toimintoja ja ominaisuuksia D3.js-pinon avulla käyttöliittymän kehittämiseen. Tavoitteena on ymmärtää, kuinka voit rakentaa verkkosivustoja Drupalin toimintoja käyttämällä ilman ulkoisia työkaluja, kuten JavaScript- tai PHP-kehystä. Kirjat, kuten Piotr Kaczmarczykin “Drupal 7 in 60 Minutes”, Nick Coghlanin “Build Your Own Website with D3” ja muut kirjat tarjoavat vaiheittaiset ohjeet verkkosivustojen rakentamiseen itse Drupal-ytimen avulla. Opit luomaan yksinkertaisen verkkosivuston vain tunnissa tai voit käyttää Google Apps -skriptejä.

Drupal 8:ssa on täydellinen CMS, jota voidaan käyttää yrityssovellusten kehittämiseen. Se tarjoaa sekä infrastruktuurin että alustan kehittäjille.

Drupal-pohjainen CMS toimii alustana verkkosovellusten kehittämiselle. Drupalin avulla sen käyttäjät voivat luoda monimutkaisia ja mielenkiintoisia sivustoja erittäin pienellä budjetilla. Se tuottaa myös paljon myyntiarvoa asiakkaille.

Tässä artikkelissa aion esitellä Drupalilla rakennetun järjestelmän toimituskehyksen. Se käyttää Drupalin ja Octopressin yhdistelmää varmistaakseen, että sisältö toimitetaan odotetulla tavalla.

Tämä kehys, kuten nimestä voi päätellä, helpottaa Drupal-sivustojen rakentaa osia sisällöstään dynaamisesti sen sijaan, että joutuisi luomaan ne kaikki manuaalisesti. Voit esimerkiksi lisätä solmun tai luettelokohteen osan syötetyn tiedon perusteella käyttämällä koodia octopress- tai pudotusluettelokohdissa sisältöeditorissa tekemäsi tietovalinnan perusteella. Kehyksen avulla voit tehdä tämän ilman, että sinulla on tietoa organisaation sivuston kehittämisestä ja rakenteesta.

Drupalia käytetään laajalti verkkosivustojen, verkkosovellusten ja muiden digitaalisten asiakirjojen luomiseen. Tässä artikkelissa käsittelemme erilaisia Drupal-pohjaisia järjestelmiä, joita voidaan toimittaa.

Drupal-sisällönhallintaalusta on nyt monien yritysten laajassa käytössä. Tässä artikkelissa käsitellään Drupal-pohjaisen järjestelmätoimituksen käyttöönottoa.

Otamme käyttöön Drupal-sisällönhallintajärjestelmän (CMS) ja toimitamme näytetietoja osoittaaksemme, onko tällainen hajautettu CMS-ratkaisu mahdollista rakentaa mahdollisimman pienellä käyttöönottovaiheella. Keskustelemme myös muista tällaisten CMS-ratkaisujen käytön eduista, vaikka sitä ei erikseen mainita Enterprise Integration Patterns -kohdassa.

Drupal-alusta on erittäin skaalautuva ja laajennettava sisällönhallintajärjestelmä. Se voidaan skaalata lähes mihin tahansa kokoon ja sitä voidaan käyttää monenlaisiin tarkoituksiin.

Drupal-pohjaisen järjestelmätoimituksen ansiosta loppukäyttäjät voivat saada sisältönsä helposti. Tämä lisää heidän tuottavuuttaan ja tyytyväisyyttään enemmän, koska heidän ei tarvitse odottaa pitkiä aikoja saadakseen sisältöä.