Switcher Style

Boxed 1 Boxed 2Fullwidth

Skin
Background Pattern

Drupal Commerce -pohjaisella verkkokaupalla palvelet asiakkaitasi paremmin. Hypermedia Oy toimittaa b-to-b -kaupankäyntiin verkkokauppoja ja dynaamisia tuotehakemistoja, jotka rakennetaan Drupal Commercen pohjalle. 

Hypermedia Oy:n responsiivisella sivutekniikalla toteuttamat kaupparatkaisut ja tuoteluettelot toimivat hyvin myös älypuhelimissa ja tableteissa. 

Vahvuutemme:

Hypermedia Oy:n erikoisosaamista on taito tuottaa Drupal-sivustosta automaattisesti myös valmiiksi taitettu painokelpoinen tuote- tai palveluhakemisto. Kehittämämme Select Print automaattitaitto nopeuttaa painotuotteen valmistusta radikaalisti ja vähentää virheiden määrää. Tuoteluettelo, jonka taitto vei ennen päiviä, hoituu nyt muutamassa tunnissa - tai jopa minuuteissa!

Drupal Commerce on avoimen lähdekoodin eCommerce-alusta. Sen avulla pystytään toteuttamaan mitä monipuolisimpia ja vaativia sähköisen kaupankäynnin järjestelmiä hyvin kustannustehokkaasti. Drupal Commercella on maailmalla toteutettu yli 32.000 sähköisen kaupankäynnin verkkopalvelua.
Hypermedia Oy hyödyntää Drupal Commerce -toimituksissa pitkälle 1990-luvun puoliväliin ulottuvaa kokemusta relaatiotietokantojen web-ohjelmoinnista. Kokemukseen yhdistyy laajan kansainvälisen kehittäjäyhteisön dynaamisuus, jolla Drupal Commercea kehitetään ja uudistetaan vuoden jokaisena päivänä.
 


Drupal Commerce keskeisimmät ominaisuudet

Kysy lisää Drupal Commerce -osaamisestamme!

Soita meille: (02) 5298860

hypermedia@hypermedia.fi

innoyritys.blogspot.fi

Hypermedia Oy:n blogi antaa perspektiiviä liiketoiminnan kehittämiseen, muutoksen johtamiseen ja toiminnan algoritmiseen hallintaan